Πασχάλη Τερζή

Ήταν απίστευτο αυτό που συνέβη χθες! Πάνω από 5.000 θεατές (σύμφωνα με τους πιο πρόχειρους υπολογισμούς) παρακολούθησαν την συναυλία του μεγάλου λαϊκού μας τραγουδιστή Πασχάλη Τερζή, που κατάφερε κυριολεκτικά και ξεσήκωσε κυριολεκτικά τα πλήθη με τα όμορφα τραγούδια του! 
Και βέβαια, εκείνο που θα μπορούσε κανείς ν΄ αναφέρει είναι ότι την χθεσινή συναυλία παρακολούθησε και πολύς κόσμος «κάποιας» ηλικίας, αλλά και άνθρωποι που αντιμετώπιζαν ακόμη και κινητικά προβλήματα.

Χαρακτηριστικό της χθεσινής συναυλίας είναι το γεγονός, ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η αγαπημένη μας Κική Τσακίρη, η οποία μάλιστα είχε συνομιλία με τον λαϊκό τραγουδιστή, πριν αυτός βγει και τραγουδήσει!

Και το πιο αξιοσημείωτο; Ο Πασχάλης Τερζής, κάποια στιγμή έδειξε να είναι πολύ συγκινημένος. Και βέβαια το συναίσθημα αυτό, για όσους γνωρίζουν, απορρέει από το γεγονός, ότι πριν πολλά χρόνια ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρόδο. Γι΄ αυτό άλλωστε έχει και πολλούς φίλους στο νησί μας.

Στη συναυλία και ο αγαπητός μας συνεργάτης Nicolas Nanev, ο οποίος με την φωτογραφική του μηχανή, μας «βάζει στο κλίμα», με τις πολύ όμορφες εικόνες που μας έστειλε από την χθεσινή αξέχαστη αυτή συναυλία, η οποία μάλιστα έδωσε την ευκαιρία και στον Δήμο να εισπράξει ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό (γύρω στις 3.000 ευρώ), σύμφωνα με δηλώσεις που είχε κάνει και ο Αντιδήμαρχος επί των Πολιτιστικών κ. Σάββας Διακοσταματίου.

Επιμέλεια: Θανάσης Απόκοτος
http://www.rodosinfonews.com/

VIP_0793.JPG VIP_0850.JPG VIP_0900.JPG VIP_0919.JPG VIP_0927.JPG VIP_0928.JPG VIP_0969.JPG VIP_0992.JPG VIP_1014.JPG VIP_1020.JPG VIP_1038.JPG VIP_1048.JPG VIP_1150.JPG VIP_1175.JPG VIP_1184.JPG VIP_1197.JPG

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας και θέλουμε να γνωρίζετε ότι το προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεση σας, για οποιαδήποτε ερώτηση ή ανάγκη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

JoomSpirit